EYESHADOW REFILL TYPE B 3 G

 • Imaginea produsului este de prezentare.

  Culorile pot fi diferite fata de nuanta reala datorita configuratiei monitoarelor pe care sunt vizualizate.

 • EYESHADOW REFILL TYPE B 3 G

  50,89 lei cu TVA La promoție

  Rezerve tip B pentru trusa de farduri de ochi. Fardurile sunt compacte, in culori mate, sidefate, naturale sau extreme. Sunt ușor de aplicat datorită intensității pigmenților de culoare. Pot fi folosite atat uscate, cat și umede - caz in care se obține o culoare mai intensă și durabilă. Folosit umed, fardul de ochi poate fi un contur de ochi minunat.

  Produse make-up profesionale.

  Detalii

  Variante:

  7799 produse în stoc

  Aplicare

  In funcție de forma ochilor și distanța dintre ei, se optează pentru farduri de culoare mai inchisă sau mai deschisă; in acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor. Culorile mai inchise vor accentua ochii, iar cele deschise și strălucitoare si vor face mai luminoși. Folosirea fardului de pleoape strălucitor in cazul persoanelor care poartă ochelari nu este indicată, datorită reflecțiilor lentilelor.

  Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci cand fardul este aplicat dinspre colțul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensulă rotunjită. Este foarte important ca machiajul să fie simetric.

  Folosirea pensulelor de diferite mărimi este necesară, astfel, pentru colțul interior se recomandă o pensulă mai mică, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensulă specială pentru această zonă.

  Specificaţii

  Ingrediente: Talc, Paraffinum liquidum, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Ethylparaben, Proylparaben, B.H.A., Butylparaben, BHT.

  Valabilitatea acestui produs este de 18 luni de la deschidere.

  Pentru informatii suplimentare privind make-up profesional puteti suna la tel. 0726458442.

  Nu exista nici un comentariu inca.

  Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

  30 produse similare: