EYESHADOW SUPER FROST REFILL 3 G
 • Imaginea produsului este de prezentare.

  Culorile pot fi diferite fata de nuanta reala datorita configuratiei monitoarelor pe care sunt vizualizate.

 • EYESHADOW SUPER FROST REFILL 3 G

  50,89 lei cu TVA La promoție

  Farduri de pleoape cu strălucire intensă. Folosite cu gelul 2-Way Gel, culorile devin mai puternice și persistă mai mult. Este perfect și pentru trasarea unui contur de ochi cu efect metalic.

  Produse make-up profesionale.

  Detalii

  Variante:

  1500 produse în stoc

  Aplicare

  În funcție de forma ochilor și distanța dintre ei, se optează pentru farduri de culoare mai închisă sau mai deschisă; în acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor.

  Culorile mai închise vor accentua ochii, iar cele deschise și strălucitoare îi vor face mai luminoși.Folosirea fardului de pleoape strălucitor în cazul persoanelor care poartă ochelari nu este indicată, datorită reflecțiilor lentilelor.Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci când fardul este aplicat dinspre colțul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensulă rotunjită. Este foarte important ca machiajul să fie simetric

  .

  Folosirea pensulelor de diferite mărimi este necesară, astfel, pentru colțul interior se recomandă o pensulă mai mică, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensulă specială pentru această zonă.

  Specificaţii

  Ingrediente: Talc, Mica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Dimethicone, Zinc Stearate, Silica, Glycerin, Butylene Glycol, Propylparaben, Aqua, Butylparaben, Dehydroacetic Acid, Sodium Dehydroacetate, Polysorbate 20, Carbomer, Palmitoyl Pentapeptide-3.

  Acest produs are o valabilitate de 36 de luni de la data deschiderii.

  Pentru informatii suplimentare privind make-up profesional puteti suna la tel. 0726458442.

  Nu exista nici un comentariu inca.

  Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

  30 produse similare: