SHINY EFFECTS 3 G

 • Imaginea produsului este de prezentare.

  Culorile pot fi diferite fata de nuanta reala datorita configuratiei monitoarelor pe care sunt vizualizate.

 • SHINY EFFECTS 3 G

  51,56 lei cu TVA La promoție

  Fard de pleoape pudră cu strălucire intensă. Se poate aplica peste un fard de pleoape mat, pentru a oferi strălucire. Culorile care au în denumire litera P sunt nuanțe perlate.

  Produse make-up profesionale.

  Detalii

  Variante:

  2799 produse în stoc

  Aplicare

  În funcție de forma ochilor și distanța dintre ei, se optează pentru farduri de culoare mai închisă sau mai deschisă; în acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor. Culorile mai închise vor accentua ochii, iar cele deschise și strălucitoare îi vor face mai luminoși. Folosirea fardului de pleoape strălucitor în cazul persoanelor care poartă ochelari nu este indicată, datorită reflecțiilor lentilelor.

  Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci când fardul este aplicat dinspre colțul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensulă rotunjită. Este foarte important ca machiajul să fie simetric.

  Folosirea pensulelor de diferite mărimi este necesară, astfel, pentru colțul interior se recomandă o pensulă mai mică, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensulă specială pentru această zonă.

  Accesează Video Tutorialul ”Purity” al make-up artistului Carlos Guirao

  . Specificaţii

  Ingrediente: Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Coumarin, Limonene, Linalool, Parfum.

  Valabilitatea acestui produs este de 18 luni de la data deschiderii.

  Pentru informatii suplimentare privind make-up profesional puteti suna la tel. 0726458442.

  Nu exista nici un comentariu inca.

  Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

  30 produse similare: