CREAM FOUNDATION PROFESSIONAL 14 ML

 • Imaginea produsului este de prezentare.

  Culorile pot fi diferite fata de nuanta reala datorita configuratiei monitoarelor pe care sunt vizualizate.

 • CREAM FOUNDATION PROFESSIONAL 14 ML

  124,10 lei cu TVA La promoție

  Fond de ten cremă cu micro-particule, in aceleași nuanțe ca și fondul de ten lichid. Dacă este fixat cu Translucent Powder se asigură o persistență indelungată.

  Produse make-up profesionale.

  Detalii

  Variante:

  1398 produse în stoc

  Aplicare

  Fondul de ten cremă este produsul cu cea mai bună acoperire și cea mai indelungată persistență. Este necesară pudrarea tenului după aplicare, iar pentru un look natural, aplicarea se face cu un burețel umezit. Pentru o acoperire eficientă, se folosește un burețel uscat. Acesta este unul dintre cel mai des folosite produse din televiziune și studiourile foto.

  Se aplică cu mișcări circulare din incheietură, pană se ”așează” pe piele. O altă tehnică de aplicare este folosirea unei pensule speciale-pentru un efect mai natural. In acest sens au fost create Profesional Make-Up Brush Large (0843) și Medium (0845). In funcție de tipul de machiaj, se pot folosi atat pensula, cat și burețelul consecutiv.

  Specificaţii

  Ingrediente: Hydrogenatd Polyisobutane, Carnauba Wax, Candelilla Wax, Octyldodecanol, Lanolin Alcohol, Cetyl Alcohol, Paraffin Wax, Beeswax, Castor Oil, Glyceryl Ricionleate, Microcystalline Wax, Mineral Oil, Polyisobutene, Magnesium Myristate, dl-Tocopherol.

  Acest produs are o valabilitate de 18 luni de la deschidere.

  Pentru informatii suplimentare privind make-up profesional puteti suna la tel. 0726458442.

  Nu exista nici un comentariu inca.

  Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

  30 produse similare: