LIGHT VELVET FOUNDATION 8 ML

 • Imaginea produsului este de prezentare.

  Culorile pot fi diferite fata de nuanta reala datorita configuratiei monitoarelor pe care sunt vizualizate.

 • LIGHT VELVET FOUNDATION 8 ML

  121,64 lei cu TVA La promoție

  Un produs cu textură mătăsoasă, care combină avantajele unui fond de ten cremă cu beneficiile unei pudre. Are o compoziție catifelată și conferă o semi-acoperire mată imediat după aplicare. Produsul poate fi aplicat cu un burețel fin din latex.

  Produse make-up profesionale.

  Detalii

  Variante:

  800 produse în stoc

  O singură nuanță de culoare poate fi folosită pe trei nuanțe diferite ale pielii. Același produs poate fi utilizat cu o nuanță mai închisă, respectiv cu o nuanță mai deschisă decât culoarea tenului. Astfel, cele 8 variante pot fi folosite pe 24 nuanțe diferite de ten.

  Aplicare

  Se aplică cu un burețel fin, cu mișcări circulare din încheietură, până se ”așează” pe piele. O altă tehnică de aplicare este folosirea unei pensule speciale, pentru un efect mai natural. În acest sens au fost create Professional Make-Up Brush Large (0843) și Medium (0845). În funcție de tipul de machiaj, se pot folosi atât pensula, cât și burețelul alternativ. Pentru acest tip de produs, nu mai este necesară fixarea cu pudră.

  Specificaţii

  Indrediente: Polymethyl Methacrylate, Phenyl Trimethicone, Neopenthyl Glycol Diethylhexanoate, Talc, Hydrogenated Coconut Oil, Caprylic/Capric Trygliceride, Myristyl Lactate, Candelilla Cera, Cera Alba, Ricinus Communic Oil, Cera Carnauba, Cera Microcristallina, Parfum, BHA, Methyl/Ethyl/Propyl/Butylparaben.

  Acest produs are o valabilitate de 24 de luni de la deschidere.

  Pentru informatii suplimentare privind make-up profesional puteti suna la tel. 0726458442.

  Nu exista nici un comentariu inca.

  Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

  30 produse similare: