TERMENI SI CONDITII:

Utilizând sau cumpărături de pe acest site, sunteţi de acord si obligat(ă) prin termenii săi de utilizare şi sunt conforme ale acestora. Acest acord descrie si cuprinde întregul acord între noi şi vă şi înlocuieşte toate acordurile anterioare, reprezentări, garanţii şi înţelegeri cu privire la site-ul, conţinut oferit prin intermediul site-ului şi obiectul prezentului acord. Modificările la prezentul acord pot fi făcute şi efectuate de noi din cand in cand, fără preaviz specific în acest scop. Acordul Postat pe site-ul reflectă acordul tacit şi ar trebui să verificați cu atenție aceasta înainte de a utiliza site-ul nostru.

ADMITETI si Conveniti ca aceşti termeni, împreună cu politica noastră de confidenţialitate, constituie intregul acord intre dumneavoastra si Top Make-up cu privire la utilizarea acestui site.

Top Make-up poate modifica aceşti termeni în orice moment prin postarea modificări pe Site. Orice schimbări sunt efective imediat după înregistrare. Continuarea utilizării site-ului constituie acordul dumneavoastră cu orice termeni revizuite.

Acest Site este pentru informaţionale şi numai în scopuri de divertisment. Acesta nu este destinat să furnizeze informațiile medicale despre piele sau altfel. Culorile folosite pe acest site strâns reprezintă realitatea, cu toate acestea, pot apărea diferenţe.

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, VĂ ARĂTAŢI DE ACORDUL SĂ RESPECTE EL TERMENI & CONDIŢII DE UTILIZARE ȘI DE ÎNŢELEGERE.

Site- Top make-up este o muncă intelectuală protejate prin drepturi de proprietate intelectuală. Site-ul şi fiecare din elementele din cadrul acestora (de exemplu, producatorii, logo-uri, fotografii, imagini, ilustratii, texte, video, etc.) sunt proprietatea exclusivă a Top Make-up, proprietarul unic a drepturilor de proprietate intelectuală și personalitate drepturilor legate de acesta. Top Make-up nu autorizează orice licenţe sau orice alte drepturi decât cea a răsfoirea sitului.

Reproducerea toate documentele publicate pe site-ul este autorizat numai în scopuri exclusiv personale şi private informativ. Orice reproducere sau reprezentare completă sau parțială, de pe site sau orice element în site-ul pe orice suport pentru orice alt scop, în special comerciale, este strict interzisă.

Crearea de legături hipertext site-ul Top Make-up poate fi realizat numai cu autorizarea prealabilă scrisă de Top Make-up. Top Make-up nu este în nici un fel responsabil pentru continut, publicitate, produse sau servicii disponibile pe sau legate de site-uri legate de site-ul său.SC AGRO PRODCOM APAHIDA SRL
Nr.Reg.Com.: J12/994/2010
CUI: RO27070385
Adresa: APAHIDA STR. VLAD TEPES NR 13B
Localitatea: CLUJ